Cursus Bro​wstyling

Wil je leren hoe je de perfecte wenkbrauwen kunt maken? Tijdens de training Browstyling leer je verschillende technieken om wenkbrauwen te shapen, modelleren en verven. Zo leer je alles over verschillende hars- en epileer technieken en hoe de finishing touch te creëren met wenkbrauwmake-up.


C​ursusinhoud

Tijdens de cursus Browstyling word je in 1 dag opgeleid tot een wenkbrauwstylist. We laten je verschillende vormen van wenkbrauwen zien en leren je hoe jij de wenkbrauwvorm van je klant perfect kunt krijgen. Je leert het uitmeten van de wenkbrauwen volgens de Browmapping methode, waxen/harsen, knippen, epileren/tweezen en verven van de wenkbrauwen. Tot slot leer je tijdens de cursus alles over de laatste trends op het gebied van wenkbrauwen.


Na deze cursus ben je er klaar voor om als wenkbrauwstylist aan de slag te gaan!

Trainingsdag

  • Welkom & koffie/ thee
  • Informatie over wenkbrauwvormen, gezichtsvormen, kleurbepaling en de producten die je gebruikt. Inclusief toelichting op de Starterskit.
  • Wenkbrauwmapping/ opmeten. Demonstratie en oefenen op een model van de wijze waarop je wenkbrauwen opmeet.
  • Verven van de wenkbrauwen en de wenkbrauwshaping. Demonstratie en oefenen op een model: verven, waxen en epileren. Inclusief finishing touch creëren met wenkbrauwmake-up.
  • Uitreiking van een officieel certificaat.

Starterspakket


 Intensive Wenkbrauwverf 3 kleuren

Intensive Developer

 Dappendish

 Wenkbrauwkwast