Master-Class 3D Russian Wimperextensions

Bent u al ervaren in het plaatsen van Wimperextensions?

En wilt u zich echt onderscheiden?

Dan is het volgen van onze Master-Class 3D Russian Wimperextensions een Absolute MUST!

Russian Volume Wimperextensions cursus is ideaal voor diegene die de laatste technieken in de wereld van Wimperextensions willen leren.

Bij Russian Volume Wimperextensions gebruiken we dunnere extensions om vollere wimpers te creëren, die we niet bij klassieke 1 op 1 wimperextensions kunnen bieden bij onze klanten.

Deze Cursus is geschikt voor wimper-Stylistes die op zoek zijn om hun wimper-Style vaardigheden te verbeteren en/of uit te breiden.

Wij zullen u helpen om uw werk en stijl te verbeteren.

Wij geloven dat door een goede cursus, dat dit kan leiden tot een effectieve en gezonde wimperextensions behandeling.

In onze cursus Master Class 3D Russian Wimperextensions leert u:​

  • Theorie
  • ​Wat zijn 2D, 3D etc. Volume wimperextensions
  • Gevorderde Volume Pick up & Tips (4 verschillende methode's)
  • Hoe te plaatsen van Volume wimperextensions, de nieuwste technieken waarbij we maar liefst 60% minder lijm gebruiken, en hierdoor minder kans hebben op allergieen, terwijl de wimperextensions beter blijven zitten
  • Nazorg Volume wimperextensions
  • Hoe op te vullen van de Volume wimperextensions

Inhoud starterspakket:

* Neicha Master Glue

* Neicha Twinkle C-0.10 (2D)

* Neicha Twinkle C-0.07 (3D)

* Neicha Twinkle C-0.06 (7D)

* Vetus ST 15 krom pincet

Waarom een cursus?:

Een Russian Style behandeling kan niet zomaar door iedereen worden uitgevoerd. Alleen met de juiste techniek kan deze behandeling op de juiste manier worden aangebracht daarom is het volgen van een cursus noodzakelijk.

Voor deze cursus heeft u een model nodig! lukt het je niet een model te vinden? Geen probleem dan zoeken wij er een voor je!

Na het afsluiten van de training ontvangt u niet gelijk een certificaat,

Wij vragen u eerst om een portfolio te sturen van 2 verschillende modellen met 2 verschillende technieken, na goedkeuring ontvangt u alsnog uw certificaat ( Dit om de kwaliteit van de cursus hoog te houden!)

LET OP!

Vanwege de aard van deze intensieve en geavanceerde techniek moeten alle cursisten een basiscursus hebben voltooid, met geruime ervaring! Gaat de klassieke 1 op 1 techniek je nog niet helemaal goed af, raden wij u aan deze cursus nog niet te volgen.

Prijzen:

De totale cursus inclusief starterspakket kost €268,79 exclusief btw.

Tijdens de cursus werkt u met materialen van ons, u kunt EVT. na de cursus direct producten bij ons kopen tegen 10% korting (Cursisten krijgen na het volgen van een cursus bij Perfect Beauty By Kaylee ALTIJD 10% korting op alle producten en op vervolg cursussen.

0